Palms Music – Продуцентска къща

Елегантен четвъртък

„Елегантният четвъртък“ е инициатива, създадена от Академия „Живей елегантно“, с цел осъществяването на вдъхновяващи срещи и дискусии между успешни дами от българското общество. В рамките на тези събития се разглеждат теми, свързани със стил, елегантност и красота в живота, както и умението да го споделяме с околните.

„Живей елегантно“ е академия за публична комуникация, изградена е по швейцарски модел, която организира събития за изграждане на успешен публичен образ под формата на дискусии, семинари, обучения и уъркшоп сесии.

Подкрепата на Palms Music е част от политиката на компанията да насърчава различни инициативи, свързани с българската музика, и да продуцира новаторството в културния живот. Продуцентската къща на предприемача и меценат Мило Борисов постави сериозна заявка за подкрепа на съвременното, модерно, стойностно и новаторско изкуство и следва посоката на откриване на нови и перспективни таланти, подпомагане на тяхното израстване, създаване на стойностни произведения и представления и предоставяне на опции за пълноценно сътрудничество.

Входът за „Елегантния четвъртък“ е свободен, но поради ограничен брой места, пропускът се дава само след предварителна резервация в сайта на Академия „Живей елегантно“. Традиционно събититето се провежда всеки четвъртък в клуб Black&White, Grand Hotel Millenium Sofia.