Palms Music – Продуцентска къща

Наградиха Мило Борисов и Роси МакКий за подпомагане развитието на художествената ни гимнастика

Основателните на продуцентска къща ,,Палмс Мюзик” – Мило Борисов и Роси МакКий получиха специални награди по време на Международния турнир по художествена гимнастика „Купа София“ за цялостен принос към развитието на спорта, както и за финансирането и предоставянето на награден фонд от 20 000 евро на надпреварата.

И двамата бяха отличени с по един гравиран диамант с логото на Българска федерация по художествена гимнастика (БФХГ), а Борисов получи и трико в рамка на Стилияна Николова – грацията ни завоюва златен медал в многобоя на Световното първенство във Валенсия през миналата година. В награждаването участваха президентът на родната федерация Илиана Раева и вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова.

„Щастливи сме, че имаме тази възможност да подкрепим този изключително успешен турнир, който се провежда днес и в него участват 36 държави от 5 континента. Искам да използвам възможността да благодаря за топлите награди и топлото връчване на наградите. Това е голяма чест за нас. Изключително горд съм, че можем да бъдем заедно и да работим с Българската федерация по художествена гимнастика. Пожелавам на българската гимнастика в тази година, която е олимпийска, да ни зарадва с много олимпийски медали и много постижения“, каза Борисов.

„От мое име и от това на продуцентска къща ,,Палмс Мюзик”, която представляваме – за нас е огромно удоволствие да стоим до младите български спортисти, да стоим до федерацията по художествена гимнастика и до нашите отлични шампионки, които завоюват световни титли и се представят отлично в България и по целия свят. Пожелавам успех и само напред и нагоре“, бяха думите на МакКий.

Международният турнир „Купа София“ е генерална репетиция за гимнастичките ни преди Световната купа в столицата, която ще се проведе в зала „Арена София“ в периода 12-14 април.