Palms Music – Продуцентска къща

„Палмс Мюзик“ е официален партньор на Световната купа по художествена гимнастика

Продуцентска къща „Палмс Мюзик“ е официален партньор на Световната купа по художествена гимнастика през 2024 г., която ще се състои в българската столица от 12 до 14 април в зала ,,Арена София“. В състезанието ще вземат участие близо 50 гимнастички от 48 държави, включително 60 жени индивидуално и 15 ансамбъла.

Основателят на „Палмс Мюзик“, Мило Борисов заяви: „Ние сме развълнувани да подкрепим Световната купа по художествена гимнастика и нямаме търпение да станем част от това вдъхновяващо спортно събитие. Нашата цел е да насърчаваме таланта и партньорството ни с Българската федерация по художествена гимнастика ни позволява да направим точно това“.

От българска страна в състезанието участие ще вземат Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъл – жени в състав: Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева.

По този повод Роси МакКий, съосновател на „Палмс Мюзик“ коментира: „За нас е чест да подкрепяме Световната купа. Нашите момичета са изключителни спортисти и аз съм оптимист, че ще спечелят множество медали не само на Световната купа, но и на Олимпийските игри. Пожелавам им златни отличия и да заемат възможно най-високите позиции в тези турнири“.