Palms Music – Продуцентска къща

Богдана Карадочева и Стефан Димитров се завърнаха на сцената с концерт в Античния театър

Музикалният спектакъл „Безнадежден случай“ с две от емблематичните имена на българската музика – певицата Богдана Карадочева и композитора Стефан Димитров, бе поставен на сцената на Античния театър в Пловдив на 7 август от 20:30 ч.. Представлението се осъществи с помощта на продуценттска къща Palms Music.

Концертът „Безнадежден случай“ е първата съвместна сценична поява на двамата музиканти от пандемията насам. Част от репертоара за вечерта бяха вечните класики на българската естрада, сред които „Дано“, „Иване, Иване“ и „Самотен ловец е сърцето“.

Много наши приятели и почитатели през годините ни молеха да направим концерт, но за нас беше важно да подберем подходящ репертоар, да се убедим в смисъла от подобно начинание и да намерим точните партньори“, споделя Богдана Карадочева.

За концерта маестро Димитров събра и старата си група Вариант Б, с която обикаля България и Европа през 70-те и 80-те години на миналия век. По време на концерта прозвучаха за първи път и две нови песни на Стефан Димитров, създадени специално за шоуто.

На сцената с тях видяхме и други изключителни имена в българската музика – Васил Найденов, Братя Аргирови, Сандра Александрова и Артур Надосян.

Като продуцентска къща, ние вярваме в силата на изкуството и неговата способност да обединява хората и да вдъхновява. Това събитие даде възможност на публиката да се срещне с вечните имена на българската естрада на едно от най-забележителните места в България,“ коментира Мило Борисов, собственик на Palms Music.

Palms Music е официален партньор на събитието, което е част от политиката на продуцентската къща да насърчава българската култура.