Palms Music – Продуцентска къща

Четиримата пианисти

Ансамбълът „Четиримата пианисти“ се завърна на сцената на най-големия летен фестивал в София – Sofia Summer Fest на 18-и август от 20:30 ч. Виртуозите Иван Янъков, Георги Черкин, Живко Петров, Антони Дончев зарадваха публиката със специално аранжирани творби, съчетаващи класическа и джаз музиката. 

„Четиримата Пианисти“ е изключително успешен музикален проект, осъществяван три пъти в Зала 1 на НДК. До момента пианистите са реализирали концерти в Лондон (Cadogan Hall), Любляна, на фестивала „Аполония“ в Созопол, на Sofia Summer Fest, както и по време на специална Гала вечер, която събра над 5000 души, по повод 50-годишнината на курорта „Албена“. 

По време на концерта прозвучаха част от най-великите творби на композитори като Й. С. Бах, Едвард Григ, Сергей Рахманинов, Петър Ступел, Джузепе Верди, Астор Пиацола, съчетани с джаз мотиви. За доброто звучене несъмнено ще допринесе и майсторското изпълнение на контрабасиста Димитър Карамфилов и Димитър Семов (ударни инструменти).

Palms Music е официален партньор на фестивала, което е част от политиката на продуцентската къща да насърчава българската култура.