Palms Music – Продуцентска къща

Деси Банова-Плевнелиева закри сезона на ,,Елегантен четвъртък“

В една незабравима вечер гост-водещата Деси Банова-Плевнелиева закри сезона на „Елегантният четвъртък“. По време на изисканото събитие тя сподели вдъхновяващи истории от своя живот и разговоря със събралите се дами за неподправената женственост.

Гостенките единодушно заключиха, че чаровната водеща е идеалният гост за завършек на сезона. След официалната част събитието премина в неформална обстановка, тогава посетителките имаха възможност лично да поздравят Деси Банова-Плевнелива и да се снимат с нея. Последната инициатива на Академия „Живей елегантно“ събра известни личности, културни ентусиасти и любители на елегантния начин на живот в сърцето на столицата, които бяха впечатлени от неповторимата обстановка на клуб Black&White в Grand Hotel Millennium.

Събитието бе организирано съвместно с Академия „Живей елегантно“ и продуцентска къща Palms Music. Академията е изградена е по швейцарски модел, като организира събития за изграждане на успешен публичен образ под формата на дискусии, семинари, обучения и уъркшоп сесии.

Palms Music, от своя страна, е официален партньор на инициативата, което е част от политиката на продуцентската къща да насърчава българската култура. Чрез продуцентската си къща меценатът Мило Борисов цели да оказва подкрепа и съдействие на български творци от всяка сфера на културния живот в страната.