Palms Music – Продуцентска къща

Palms Music е генерален спонсор на 39-о Световно първенство по художествена гимнастика в София

Източник: 24 часа

Palms Music е генерален спонсор на започналото 39-о Световно първенство по художествена гимнастика, на което домакин е София. То бе открито на 14 септември вечерта със 100 каба гайди, както и с изпълнение на златните момичета – олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика на България от игрите в Токио 2020.

„За нас е от изключително значение да подпомагаме Българската федерация по художествена гимнастика и нейните невероятни усилия в укрепването имиджа на страната ни в този красив и успешен за българите спорт. Нашата мисия, която чувстваме и като отговорност, е да подкрепяме спорта в неговите различни проявления, наравно с културата“, заяви Мило Борисов, собственик на Palms Music.

По време на първенството в София ще бъдат определени шампиони в девет дисциплини. Ще се раздадат и първите квоти за Олимпийските игри в Париж 2024, които ще бъдат спечелени от призьорките в многобоя при жените и при ансамблите. Медалите на призьорите в многобоя при ансамблите се връчват лично от Мило Борисов.

„Пожелаваме успех на българските гимнастички на Световното първенство. Надяваме се, че пред родна публика те ще покажат най-доброто, на което са способни и ще зарадват хилядите почитатели на този спорт у нас“, каза г-н  Борисов.

България заслужи домакинството на Световното първенство, след като през 2021 година страната ни прие Европейското първенство във Варна и показа отлична организация в трудните времена на пандемия.

Тази година зала „Арена Армеец“ посрещна впечатляващ брой състезатели – 85 индивидуални гимнастички и 30 ансамбъла. Всички те са от рекордните за световни първенства 62 държави. Шампионатът протича под егидата на българската шевица. 

Вижте още – Palms Music е генерален спонсор на 39-о Световно първенство по художествена гимнастика в София (24chasa.bg)