Palms Music – Продуцентска къща

Койна Русева: ,,Понякога имам нужда да не бъда силна“

Продуцентската къща Palms Music е официалният партньор на Академията „Живей елегантно“, която организира ред ексклузивни събития под надслов „Елегантен четвъртък“ всеки четвъртък в клуб Black&White, Grand Hotel Millennium, София. Тази седмица събитието се проведе ден след Международния ден на жената със специален гост талантливата актриса и жена с главно Ж – Койна Русева.

Да, дами, ние сме тези, които движат семейството, които избират мъжа, които работят неуморно и когато се приберем вкъщи, продължаваме – на ненормиран работен ден, ден и нощ. Мислят, че актрисите издържат на всичко, че са здрави, силни, машини… Но не е така. Понякога наистина имам нужда да не бъда силната аз и да поплача на мъжко рамо“ – сподели Койна Русева под прожекторите на клуб Black&White.

Историите, които актрисата разкри, отвориха дискусия по темата за трудностите и предизвикателствата, през които всяка дама се изправя, поемайки ролята на работеща майка. Всички гости на събитието бяха посрещнати с чаша ароматно вино, подбрано от изискана селекция вина, и роза, в чест на Деня на жената.

Palms Music е официален партньор на инициативата, което е част от политиката на продуцентската къща да насърчава българската култура. Входът за „Елегантния четвъртък“ е свободен, но поради ограничен брой места, пропускът се дава само след предварителна резервация в сайта на Академия „Живей елегантно“.