Palms Music – Продуцентска къща

Започна гласуването на слушателите за най-добър млад композитор

Първият етап от Конкурса за млад български композитор на продуцентска къща Palms Music и Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ приключи. Талантливи българи от цял свят изпратиха свои творби, изявявайки композиторската си дарба.

Експертното жури изслуша многобройните композиции и определи десетте най-добри. Своя фаворит измежду тях ще избират слушателите във втория етап на конкурса. „Наградата на публиката“ ще бъде връчена на участника, събрал най-много гласове. Благодарение на първата публична българска компания от игралната индустрия „Телематик Интерактив АД“, която осигурява наградата, любимецът на публиката ще получи 1000 лв.

Най-добрите 10 композиции ще бъдат достъпни на официалната страница на Palms Music в YouTube. Всяко харесване на дадена творба се отчита като глас за нея.

„За нас е привилегия да се включим в тази инициатива и да съдействаме на българските музиканти в реализирането на мечтите им. Целта ни е да подкрепим най-достойния според публиката творец и да му дадем възможност да разкрие таланта си“, заяви изпълнителният директор на „Телематик Интерактив“ Лъчезар Петров.

Можете да чуете и да гласувате за композициите от тук.