Palms Music – Продуцентска къща

Palms Music подкрепя цирковата опера – ,,Палячи”

Palms Music е официален партньор на грандиозния спектакъл „Палячи“ – опера в цирка, който се превърна в едно от най-ярките оперни събития в България. Уникалната продукция на Държавна опера – Стара Загора, организирана съвместно с Академичен цирк „Балкански“, ще се състои под купола на Академичен цирк „Балкански“ (цирковата площадка в парк „Възраждане“ – квартал Зона Б5) на 27 април 19:00 ч. в София.

„Ние, от Palms Music, сме силно ангажирани с насърчаването на изкуството в България. Именно поради тази причина сме горди да бъдем партньори на събитието и да представим операта „Палячи“. Това е изключителна възможност да станем свидетели как две великолепни направления на изкуството се сливат – операта и цирка, и създават един незабравим спектакъл.“ – споделя Мило Борисов, собственик на Palms Music.

„Палячи“ е музикална драма в две действия и пролог, шедьовър на италианското оперно течение веризъм, по музиката и либрето на Руджиеро Леонкавало. В България идеята за опера в цирка „Палячи“ е на световно признатия оперен певец Калуди Калудов, с подкрепата на режисьора и директор на Старозагорската опера, Огнян Драганов. Със спектакъла „Палячи“ Калуди Калудов пожела да отбележи своите 45 години на сцената.