Palms Music – Продуцентска къща

След бенефиса на гимнастичките: Palms Music продуцира новогодишен концерт

Сън“ и „Сънят на Пилат“ допълват портфолиото на новата продуцентска къща

Новогодишен концерт ще зарадва жителите и гостите на София в последните дни на 2021-а. В рамките на фестивала на Националния дворец на културата, който цели да  отбележи зимните празници, Иван Янъков ще изнесе своя Клавирен рецитал. Това ще се случи на 27 декември, а сред продуцентите на събитието е новата продуцентска къща Palms Music.

Въпреки относително краткия си до момента живот тя вече успя да събере няколко културни мероприятия в портфолиото си. Сред тях е представянето на „Сънят на Пилат“, което отново се случи в НДК. Само преди дни бе и бенефисът на Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика.


„Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци, впечатляващ 3D мапинг и сет дизайн. В основата на мащабната продукция стои Калоян Лалев – Кайо, а в грандиозното шоу се включиха виртуозни музикати, сред които Красимир Тодоров – пиано , програминг и музикални аранжименти,  Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара и Васил Вутев – барабани, както и победителката на „Гласът на България“ Петя Панева.

Вижте повече: След бенефиса на гимнастичките: Palms Music продуцира новогодишен концерт – Betnews.bg